Прочетете какво ще се случи утре (6 декември) в следващия епизод

...
Прочетете какво ще се случи утре (6 декември) в следващия епизод
Коментари Харесай

„Откраднати мечти“: Мерием е извикана в полицията, където ѝ съобщават, че Текин е (6 декември)

Прочетете какво ще се случи на следващия ден (6 декември) в идващия епизод на турския сериал „ Откраднати фантазии “, излъчващ се всеки работен ден от 17:00 до 18:00 ч. по Diema Family!
Инфо: Теленовела

Информацията е написана за Теленовелас Новини!
Инфо: Youtube канал „ Yaralı Kuşlar “

Превод и акомодация: Telenovellas News
Епизод: 154 (143,144/165)

Джемил декларира на Айше, че няма да се откаже от нея, каквото и да му коства това. Категоричен е, че няма да ѝ даде бракоразвод.

Левент и Мерием подготвят чорба и си спомнят положителното остаряло време. В този миг Левент получава позвъняване от Джемил, че документите на Мерием са подготвени.

В имението идва пощальон, който доставя чантата на Хюлия. Аслъ приема пратката, а Хюлия идва и преднамерено я разопакова пред нея. Хюлия дава на прислужницата да премери чантата…

Нериман загатва пред Айше, че Доган изпитва мощни усеща към нея. Тя се съгласява, че той е положително момче и постоянно е правел всичко, с цел да ѝ помогне.

Доган дочува диалога и се обнадеждава, че Айше би могла да отвърне на възприятията му.

Преди да тръгне за Милано Мерием държи да се види с Йомер. Левент моли Джемил да отиде в имението, да вземе Йомер и да го закара до летището.

Изненадващо в имението се появява служител на реда, който декларира, че Мерием би трябвало да бъде отведена в ръководството.

Джемил идва в имението и незабавно звъни на Левент и го уведомява за случилото се.

Мерием, Левент и Джемил отиват в полицейското ръководство. Инспекторът оповестява на Мерием, че Текин е бил открит мъртъв.

В полицията разпитват Мерием дали Текин е имал  врагове. Тя дава показания, че злодеят е дължал огромна сума пари на лихвар.

След разпита Мерием отива при Левент и не сдържа сълзите си. Той я успокоява, че всичко към този момент е зад тила им.

Левент предлага на Мерием да остане в Истанбул, само че тя му отвръща, че не може да се върне в имението.

Левент откарва Мерием към летището. Внезапно младежът стопира автомобила и за финален път умолява Мерием да не си потегля.

Левент предлага на Мерием да наеме къща наоколо до имението. Тя приема.

Мелис узнава, че проектът ѝ Мерием да замине за Италия се е провалил. Злодейката изпада в нервна рецесия и се затваря в стаята си.

Улвие чува виковете на Мелис и се качва в стаята ѝ

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР